Tragedie în București. Două minore au fost lovite de o mașină a Poliției. Una dintre victime a murit

Un accident cu grave urmări s-a înregistrat în București, în această după-amiază, după ce două fete au fost lovite de o mașină a Poliției.

Una dintre tinere a murit.

Accident teribil în București, două fete în vârstă de aproximativ 12 ani au fost grav rănite după ce au fost lovite de o mașină a Poliției.

Una dintre victime a decedat între timp.

Una dintre minore a decedat la scurt timp după ce a fost lovită de mașina Poliției
Tragedia s-a produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti. Cele două fete au încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei.

S-a încercat resuscitarea uneia dintre victime, medicii nu au putut să facă minuni. Impactul a fost unul extrem e violent
Fata ca a decedat a suferit răni grave în urma impactului, echipajul medical care a ajuns la locul cu pricina a încercat să o resusciteze, dar minora nu a mai putut să fie ținută în viață. După câteva zeci de minute, medicii au anunțat decesul. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Martor al accidentului: „A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”
Un martor care a asistat la teribilul eveniment a povestit că una dintre fete s-a ales cu piciorul rupt din cauza impactului. Iar cealaltă a fost practic spulberată, fiind aruncată la aproximativ 30 de metri de zona impactului.

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, a povestit unul dintre martori pentru Antena 3.