Tragedie în Bacău. Un tată și-a înecat doi copii în barajul Berești după care a încercat să se sinucidă

Gest șocant al unui tată din Bacău. Și-a aruncat proprii copii în barajul Berești, după o ceartă aprigă cu soția.

Cei mici au murit, iar el este acum de negăsit. Se crede că s-ar fi sinucis.
Tragedie în județul Bacău.

Un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni au fost aruncați de tată în barajul Berești, duminică după-amiază.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul în vârstă de 30 de ani a avut o ceartă aprinsă cu soția lui, în care a amenințat-o că-și va lua viața împreună cu cei mici, în apa adâncă.

Doi copii din Bacău au murit, după ce au fost aruncați de tată în râu. Bărbatul este de negăsit

Din nefericire, copiii au murit, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor. În ceea ce-l privește pe tată, el este de negăsit.
Salvatorii îl caută atât în apă, cât și pe uscat și se crede că s-ar fi sinucis, așa cum și-a avertizat partenera, transmite Observator.

Persoana care a alertat autoritățile a fost chiar mama minorilor.

Aceștia au fost găsiți în apă de polițiști, când au sosit la fața locului. Tot ei i-au scos la suprafață și le-au făcut primele manevre de resuscitare, până la sosirea ambulanței.

Cum a scăpat cu viață al treilea copil al bărbatului
Un al treilea copil, în vârstă de 6 ani, a reușit să scape cu viață. De cum a auzit de ceea ce vrea să facă tatăl său, și-a luat bicicleta și a fugit la bunici.

”Astăzi, la ora 13.10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna

Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj.

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare.

Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări” au comunicat reprezentanții IPJ Bacău.

Cazul de față este similar cu cel al mamei din Timișoara care s-a aruncat marți de pe un bloc cu zece etaje, cu proprii copii în brațe. Toți trei au murit pe loc. Nu se știe încă ce a împins-o pe tânăra în vârstă de 32 de ani să decurgă la sinucidere.