Tragedie de proporții la Cluj! A murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc

În Cluj a avut parte de o tragedie de proporții. O femeie de 37 de ani a murit, miercuri dimineața, după ce a căzut în gol de la etajul 7.

Medicii au intervenit imediat ce a fost făcut apelul la 112, dar nu au mai putut face nimic pentru femeie, pentru că nu mai avea niciun semn vital.

Incident tragic la Cluj
O femeie de doar 37 de ani a sărit de la etajul 7 al unui bloc și a decedat. Tragedia a avut loc în Cluj, pe strada Streiului. Echipaje medicale au fost prezente la fața locului încă de dimineață, de la prima oră a zilei de 7 iulie, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea victimei, pentru că era deja decedată. Femeia a fost găsită întinsă pe joc, inconștientă și fără niciun semn că ar fi în viață.

Poliția clujeană a demarat cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul dar, din primele informații, se pare că ar fi vorba de sinucidere. La locul tragediei a fost mobilizată o autospecială și un echipaj SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență femeii căzute de la etaj.

Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră, dar fără niciun rezultat. Specialiștii au constatat că nu mai au ce face și au declarat decesul.

”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii”, au spus cei de la ISU.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În primă instanță, au decis că este vorba despre sinucidere și nu există nicio persoană care să fie bănuită. Mai mult, vecinii spun că nu s-ar fi auzit zgomot din apartamentul ei care să trimită cu gândul la o ceartă, ci doar bubuitura după ce a sărit de la etaj.