Tragedie cumplită pentru o vedetă din România.

Yoav Stern, fostul soț al vedetei TV Oana Cuzino, a murit în spital.

Acesta era internat în spital în stare gravă, după ce a suferit un accident casnic. Multimilionarul avea 70 de ani și s-a

stins din viață în Miercurea Albă, în data de 27 aprilie. Yoav Shtern fusese internat în stare gravă la Spitalul

Universitar de Urgență Elias din București.

Potrivit surselor, oamenii legii au crezut inițial că multimilionarul ar fi fost lovit în cap și în spate, în dreptul

plămânilor, cu o bâtă de baseball. Ulterior s-a ajuns la concluzia că acesta ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară, în timp ce mergea cu spatele în curtea casei sale.

Fostul soț al prezentatoarei emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino, s-a stins din viață în data de 27 aprilie 2022, la Spitalul Elias din Capitală.

Multimilionarul Yoav Shtern, 70 de ani, a stat în comă 10 zile

Fostul soț al vedetei TV Oana Cuzino a ajuns la spitalul Elias pe 18 aprilie și a fost internat în stare gravă, după ce ar

fi suferit un accident casnic. El avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului

drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Omul de afaceri nu a mai avut nicio şansă deși medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Acesta a decedat în dimineața zilei de miercuri, 27 aprilie.

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.