TRAGEDIE! A MURIT Denis, tânărul de doar 16 ani mort în accidentul tragic din Argeș!

La doar 16 ani, viața lui Denis Herțea s-a terminat într-o fracțiune de secundă, chiar sunt privirile celui mai bun prieten.

Tânărul a fost invitat să meargă la o plimbare cu mașina alături de acesta, dar din cauza vitezei excesive șoferul a pierdut controlul volanului. Minorul a murit pe loc.

Denis Herțea avea toată viața înainte, însă acesta a murit ieri într-un accident tragic ce s-a petrecut în localitatea Bughea de Jos, județul Argeș.

Minorul a fost invitat la o plimbare cu mașina alături de cel mai bun prieten al său, un tânăr de 21 de ani.

Denis a murit într-un grav accident în Argeș. Avea doar 16 ani
Din cauza vitezei excesive, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, mașina s-a răsturnat, iar ulterior a revenit înapoi pe roți.

În urma impactului Denis Herțea a murit pe loc, iar băiatul aflat la volanul mașinii a fost transportat la spital.

Deși medicii au încercat să-l resusciteze pe tânărul de 16 ani, din păcate pentru el nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru întreaga familie și toți prietenii, mai ales că acesta era un băiat foarte cuminte,

educat și care avea o pasiune mare, muzica. Acesta era pasionat de orgă și îi încânta pe toți de fiecare dată când se vedeau.

”Toată lumea pune poze cu tine Denis,toată lumea te iubește Denis. hai acasă îngerașul meu, vino acasă că e casa pustie fără tine.

Vino acasă sa ne cânți la orgă Denis. Ne-ai rupt inima, Denis. Dacă aș avea o putere m-aș pune eu în locul tău numai sa vii tu acasă”,

a fost doar unul dintre mesajele dureroase postate de prietenii lui Denis după moartea sa.