TRAGEDIE! Medic de 38 de ani din Constanța, decedat în condiții suspecte.

Medicul Loredana Chircu, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită decedată într-o încăpere a unității medicale privată din Constanța unde lucra.

Anchetatorii tratează decesul ca pe unul suspect, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Medic de 38 de ani din Constanța, decedat în condiții suspecte. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii
O doctoriţă de 38 de ani din Constanța, a fost găsită moartă în unitatea medicală privată în cadrul căreia activa, informează IPJ Constanţa.

“Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului”, precizează sursa citată de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, echipajul medical ajuns la spital, în urma unui apel la 112, a constatat decesul femeii.

“A fost alertat echipajul de terapie intensivă mobilă. Colegii ajunşi acolo au constatat, din păcate, decesul persoanei”, a declarat Stoica.

„Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, mai precizează IPJ Constanţa.