Totul despre soția lui Mircea Radu. Cine este, de fapt, femeia cu 20 de ani mai tânără

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară.

Celebrul moderator s-a bucurat de mare succes o perioadă bună de timp, dar ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor.

Se simte bine în prezența familiei sale și este foarte îndrăgostit de soția lui, cu 20 de ani mai tânără decât el.

Cu ce se ocupă soția lui Mircea Radu
Mircea Radu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din România. S-a retras din lumina reflectoarelor de o bună perioadă de timp și s-a reprofilat, dar cel mai tare se focusează pe familie. Este foarte apropiată de soția lui, cu care o relație extrem de specială.

Mircea Radu și-a găsit fericirea în urmă cu șase ani, în brațele unei femei mult mai tinere decât el. Deși diferența dintre cei doi este de aproximativ 20 de ani, asta nu îi împiedică să fie fericiți. Relația lor a evoluat extrem de rapid și au reușit să își întemeieze o familie.

Abia în urmă cu șase ani, la 45 de ani, Mircea Radu și-a găsit perechea, cu 20 de ani mai tânără decât el. Este vorba despre Raluca, o fată simplă din Botoșani, cu care a întemeiat destul de repede o familie. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță, care le-a întărit și mai tare iubirea.

Soția lui Mircea Radu se numește Raluca, o fată simplă din Botoșani, cu care a întemeiat destul de repede o familie. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță și trăiesc departe de ochii lumii.