Tot ce scrie în Biblie este adevărat Descoperire uimitoare

Astronomii NASA confirmă descrierea biblică a formării Pământului

Într-o descoperire surprinzătoare, astronomii NASA au găsit dovezi care coincid cu descrierea biblică a formării Pământului. Studiind formarea sistemelor planetare cu ajutorul telescopului spațial Spitzer, oamenii de știință au observat că discurile de praf care înconjoară stelele tinere susțin descrierea din Biblie a creării Pământului înainte de apariția Soarelui, Lunii și stelelor.

„Descoperirile lui Spitzer dezvăluie acest mister de mult timp și elimină multă confuzie cu privire la Geneza, dovedind că Biblia este exactă din punct de vedere științific când este citită în limba ebraică originală”, a declarat unul dintre astronomii NASA.

Misterul zilei lipsă

O altă descoperire fascinantă a cercetătorilor NASA este legată de istoria prezentării Soarelui în ultimii 1.000 de ani, care pare să conțină o zi lipsă. Cercetătorii au găsit explicația acestui fenomen într-un episod biblic în care Iosua cere lui Dumnezeu să mențină Soarele nemișcat în timp ce este înconjurat de inamici.

După recalculări, oamenii de știință au descoperit că lipsesc exact 23 de ore și 20 de minute. Totuși, mai lipseau încă 40 de minute pentru a completa ziua lipsă. Răspunsul a fost găsit într-un alt pasaj biblic, unde se spune că profetul Isaia a strigat către Domnul și El a adus umbra zece grade înapoi, ceea ce în astronomie echivalează cu 40 de minute.

Coincidențe uimitoare

Consultantul Harold Hill, care lucrează pentru programele spațiale, a mărturisit că a fost impresionat de coincidențele dintre Biblie și descoperirile științifice. Aceasta confirmare a fost văzută ca validând autenticitatea Bibliei din punct de vedere științific.

Concluzie

Descoperirile astronomilor NASA au oferit perspective noi asupra formării sistemelor planetare și au adus o lumină nouă asupra textelor biblice. Această corelare dintre știință și Biblie este un exemplu impresionant de cum cunoștințele moderne pot susține și clarifica descrierile antice.