Toată Rusia este în stare de șoc. ESTE BREAKING NEWS

Forțele Terestre din Ucraina au anunțat că un comandant rus și-a pus capăt zilelor, după ce a descoperit că toate tancurile sale au fost demontate, cu excepția unuia.

Un alt comandant rus și-a pierdut viața! Lovitură dură pentru Vladimir Putin
Forțele Terestre ale Ucrainei au transmis că un alt comandant rus și-a pierdut viața. Potrivit mesajului transmis,

comandantul rus a decis să se sinucidă, după ce a descoperit că toate tancurile unității sale au fost demontate, cu excepția unuia.

”Divizia a 4-a Panzer din Rusia a aflat că din 10 tancuri „conservate”, doar unul este într-o stare mai mult sau mai puțin

operațională. Restul sunt complet demontate. Unele dintre ei nici măcar nu au motoare!” au transmis Forțele Terestre.

În mesajul publicat pe Telegram, Forțele Terestre au mai spus că ”au devenit cunoscute consecințele eliberării Trosteaneț în regiunea Sumî de către armata ucraineană și înfrângerea diviziei de tancuri Kantemirov”.

”Aseară, Agenția Centrală de Informații a raportat că comandantul Regimentului 13 Panzer al Diviziei 4 Panzer a Federației Ruse s-a împușcat.

De asemenea, comandantul Armatei 1 Panzer (unitatea 11161, Bakovka) din Districtul Militar de Vest, generalul-locotenent

Serhiy Kisel, a fost demis din funcție. Armata 1 Panzer include infama Divizie „de elită” Kantemirov. Se observă că Kissel

a fost eliberat din cauza pierderilor uriașe și a eșecului invaziei ruse a Ucrainei. Nu excludem că evadarea armatei ruse

din Trosteaneț a fost ultima picătură. Și atunci a fost imposibil pentru conducerea rusă să închidă ochii la o comandă slabă a trupelor”, a fost mesajul armatei ucrainene.

Generalii, adevăratele pierderi are Rusiei

Rusia a pierdut numeroși generali și ofițeri superiori în războiul cu Ucraina, scrie France Presse, care adaugă că cel mai

recent eliminat comandat a fost cel al Armatei a 49-a din Districtul Militar Sud al Rusiei.

Kievul a anunțat că generalul Iakov Rezanţev este cel de-al şaptelea ofiţer de acest rang ucis de la începutul războiului.

Pe lista generalilor ruși care și-au pierdut viața se află și Andrei Palii, comandantul adjunct al Flotei ruse din Marea Neagră. Acesta a murit în timpul luptei din jurul oraşului Mariupol, eveniment ce a fost confirmat de către guvernatorul Crimeii, Mihail Razvojaiev.

Săptămâna trecută, consilierul președintelui ucrainean, Mihailo Podoliak, anunța că ”zeci de ofiţeri de rang mediu

(locotenenţi, căpitani – n.r.) au fost ucişi”, precizând, de asemenea, că rata de mortalitate în rândul ofițerilor ruși arată că aceștia nu sunt pregătiți.

În același timp, presa a mai notat, citând comunicaţii ruseşti interceptate de către ucraineni, că un ofițer a fost asasinat de proprii soldați, aceștia fiind extrem de supărați de ceea ce se întâmplă.