Testul primăverii: alege o floare şi vezi cum va fi primăvara ta

Îi suntem recunoscătoare iernii: fără ea, nu am avea primăvară.

Ce poate fi mai frumos decât să contempli, an de an, cum asprimea frigului e înlocuită de alinarea caldă a temperaturilor

mai ridicate, iar pământul golaş se acoperă de un covor multicolor de flori?

Azi te tentăm cu cel mai frumos test cu putinţă, cel al florilor de primăvară! Alege una dintre minunatele podoabe ale primăverii şi vezi ce spune opţiunea ta despre cum vei trăi cele mai pline de speranţă trei luni din an!

Alege o floare şi primeşte o prorocire!

Noi ne facem viitorul, aşa că atitudinea ta va influenţa modul în care îţi trăieşti primăvara! Alege una dintre florile de mai jos şi vezi cum va fi primăvara ta!

Ai ales ghiocelul

Giochelul, vestitor al primăverii, cu floarea sa mică, dar vitează, care străpunge stratul alb, dar aspru de zăpadă, şi anunţă lumea că timpurile rele sunt pe cale să se încheie, se numără printre cele mai iubite flori!

Ce spune despre tine răspunsul oferit la testul primăverii? Că vei depăşi o mare greutate din viaţă în cel mai frumos anotimp al anului! Îţi este scris acum să treci peste acea dificultate care te-a presat în timpul iernii şi care va deveni scrum, sub impactul cu lumina puternică a primăverii. Precum un ghiocel, vei scoate capul de sub zăpadă şi vei fi pregătită să le arăţi tuturor cum se răzbeşte în momente de cumpănă!

Ai ales narcisa

Colorată, cu un parfum îmbătător, denumirea narcisei este corelată de legenda lui Narcis, frumosul tânăr singuratic, de care toate nimfele se îndrăgosteau, blestemat însă din cauza indiferenţei sale să se iubească doar pe sine.

Dacă te-ai orientat spre această superbă floare în testul primăverii, te aşteaptă zile fierbinţi şi nopţi de-a dreptul toride. Nu, nu vorbim despre încălzirea globală, ci despre pasiunea şi iubirea care îţi vor însenina următoarele luni. Vei avea o relaţie intensă, dezlănţuită, căreia nu i te vei putea opune. Deşi trăieşti sentimente care te aduc la limită, ridicându-te şi coboarându-te într-un ritm frenetic, se pare că iubirea ta nu va dăinui prea mult!

Ai ales zambila

Ne încântă nările cu parfumul său îmbătător şi ochii cu aspectul lor delicat, dar zambilele au la bază o legendă destul de tristă. Ele poartă în eternitate sufletul lui Hyacinthus, cel mai bun prieten al lui Apollo, ucis de un Zephyr gelos şi invidios. Dincolo de această semnificaţie tristă, zambilele sunt un simbol al jocului, al sporturilor, al îndrăznelii şi al energiei proaspete, toate asociate cu zeul lor patron, Apollo!

Prin urmare, tu ţi-ai manifestat, fără să ştii, predilecţia pentru o primăvară agitată, activă! Te vei implica într-o mulţime de proiecte şi vei avea reuşite nenumărate, dispuse precum florile surâzătoare pe tulpina cea verde. Ai parte de momente memorabile, pline de parfum, de laude şi de omagii şi doar de un strop de dezamăgire, care se va şterge însă repede. Va fi o primăvară pe care o vei uita cu greu!

Ai ales laleaua

Delicată, suavă, laleaua este una dintre cele mai elegante flori, dar semnificaţiile sale transcend aspectul său diafan.

Deşi trandafirul este mai des oferit cadou între iubiţi, tradiţia spune că laleaua e floarea îndrăgostiţilor, originea sa de protectoare a amorului fiind regăsită în trecut, pe când sultanul otoman îşi alegea favoritele dăruindu-le o lalea roşie.

Felicitări! Dacă ochii tăi au poposit asupra lalelei, testul primăverii spune că îţi vei găsi marea iubire! În cazul în care eşti încă single, primăvara va pune capăt acestei stări de incertitudine şi îţi va aduce alesul, care va fi exact aşa cum îţi doreşti tu să fie. Aşteaptă-te la romantism, la loialitate şi la sentimente care vor dăinui mult timp de acum încolo, dacă nu chiar de-a pururi!

Tu eşti mulţumită de rezultatele pe care le-ai primit la testul primăverii?