Teo Trandafir: Eu de fapt nu am adoptat-o pe Maia

Teo Trandafir a vorbit la Europa FM despre adopția Maiei, vedeta i-a mărturisit lui Toader Păun ca Maia nu a fost adoptată, ci așteptată.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia.”

Podcasturi by Teo Trandafir
Sunt atât de fericită, am făcut un site care se numește teoriashow.com, unde public aceste podcasturi de 4 minute în care oamenii se regăsesc.

La final pentru ca a vorbit de Mircea Badea, vedeta le-a urat ascultatorilor o vorbă comună: Oameni buni vă doresc să aveți bucurii mici și dese.

Iată cum arată casa lui Teo Trandafir în care locuiește cu Maia – VIDEO!

Teo Trandafir s-a mutat într-o casă nouă cu fetiţa ei, Maria. Vedeta n-a vrut să facă o investiţie o investiţie pe viaţă, aşa că a ales să stea cu chirie. Prezentatoare tv şi-a dorit o schimbare radicală în viaţa ei, aşa că a decis să se mute.

Teo şi Maia sunt extrem de fericite în noua casă. Cele două sunt mândre de noua locuinţă, iar prezentatoarea tv a mărturisit că îşi împart una alteia treburile casnice şi se înţeleg de minune.

„A fost prima şi ultima casă pe care am văzut-o. Am văzut-o, am contactat proprietarul şi am luat-o. Aici trăim. Nu vreau să miroasă a ceapă în casă, aşa că nu prea mai gătesc. Noi nu prea ieşim din casă”, a declarat Teo, la Kanal D.

Ori de câte ori are o decizie importantăî de luat, Teo se consultă cu fiica ei, iar fără acordul ei nu face niciun pas. Din fericire, Maia a fost foarte mulţumită de noua casă: „De când am intrat, mi-am dat seama că aici este acasă. Adică, mă aşteptam să fie o casă mai rigidă, dar e chiar o casă călduroasă, primitoare şi mi-a plăcut foarte mult”.

Teo şi Maia încă se acomodează cu noua casă şi în fiecae zi descoperă lucruri noi. Un detaliu important este că Teo s-a hotărât să nu aibă internet wireless în casă: „Ne cam fură…şi pe una, şi pe cealaltă. Am zis că ce avem pe telefon ne ajunge!”