Te vaccinezi anti-Covid la Obor și primești mici cu muștar. Radu Mihaiu: “E pe bune, nu-i o glumă”

Un nou centru mobil de vaccinare împotriva Cobor-19 se va deschide, vineri, la Obor. Acolo, persoanele interesate se vor putea imuniza fără programare, informează Agerpres.

“Vineri, deschidem ‘Caravana de la Obor’ – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare.

Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză”, a scris primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, marţi, pe Facebook.

Edilul a precizat că fiecare persoană care se va imuniza va primi și “o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

“Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu mustar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în aceasta locație, care este probabil ‘cea mai vizitată’ de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor ‘mici de la Obor’ vor să suștină campania de vaccinare”, a mai scris Radu Mihaiu.

Primarul a dezvăluit că ideea i-a venit după ce Times New Roman, site românesc de satiră și umor, a publicat un articol cu titlul “Așa da! Guvernul lansează în toată țara campania ”Mici bere și Pfizere”.