Tânără polițistă la Rutieră, răpusă de cancer la doar 41 de ani.

Alexandra, o tânără polițistă din cadrul Brăgăzii Rutiere București, a murit răpusă de cancer la doar 41 de nai.

Mamă a doi copii, aceasta a pierdut lupta cu boala nemiloasă, iar acum este plânsă amarnic de întreg colectivul ce îi regretă dispariția.

Alexandra Iordache avea doar 41 de ani, când a primit un diagnostic teribil: cancer. Femeia, ce era un agent apreciat din cadrul Brigăzii Rutiere din București, era mamă a doi copii

și a crezut până în ultima clipă că va depăși acest obstacol din viața ei. Din păcate, soarta a avut alte

planuri pentru ea, afecțiunea fiind aflată mult prea târziu pentru a se mai putea face ceva.

O tânără polițistă, mamă a doi copii, a murit de cancer la doar 41 de ani
Polițista și-a spus povestea pe o rețea de socializare. După vizite peste vizite la tot felul de medici, asta după ce și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea din punct de vedere al sănătății.

După stări de rău repetate, aa decis să apeleze la medic, însă nimic nu prevestea că avea să afle că zilele îi erau numărate.

„Cu rezultatele te întorci la doctorița drăguță de la oncologie care îți spune că mai trebuie să faci și o biopsie.

Mergi din nou la oncologie, iar doctorița drăguță te întreabă de familie, de copii și îți spune că trebuie să faci un tratament o dată la 3 săptămâni și într-un plic îți dă raportul medical, iar la diagnostic menționează:

melanom malign gradul IV. Ce faci în acele clipe? Simți cum cerul pică pe tine și nu mai auzi nici vorbele medicului, numai un țiuit în urechi.