ACCIDENT CUMPLIT! Impactul a fost devastator, au murit pe loc!

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut vineri seară, în Slobozia Moară din județul Dâmbovița. Un microbuz în care se aflau muncitori a fost lovit frontal de un tir. Impactul a fost devastator. Doi oameni au murit, iar alți șase sunt răniți.

Tragedie pe șosea

Accident rutier devastator pe Drumul Naţional 7, între localităţile Bâldana şi Slobozia Moară. Doi oameni au murit pe loc, iar alți șase au fost răniți. Toți erau muncitori și se aflau într-un microbuz. Din primele informații rezulte că șoferul unui tir a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu microbuzul.

În zonă traficul a fost blocat ore în șir. Oamenii care au văzut accidentul au fost șocați de cele întâmplate. Din nefericire, în urma impactului, un tânăr de 24 de ani şi un coleg de-al său, de 58 de ani, ambii pasageri în microbuz, au murit pe loc

A trecut TIR-ul peste ei, săracii! E dezastru! Doamne fereşte!, au spus martorii.

A mai fost o persoană care a fost găsită inconştientă şi a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească. Totodată, potrivit primelor informații, încă cinci victime, din microbuz, au fost transportate de urgenţă la spital, cu răni grave.

Depășire neregulamentară soldată cu doi morți și șase răniți

Din primele informații, șoferul TIR-ului s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, potrivit publicației locale Gazeta de Dâmbovița. Conform ISU Dâmboviţa, victimele (cele decedate și cele rănite) au între 35 şi 50 de ani.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române anunţă că în zona accidentului de pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, la ieşire din localitatea Slobozia Moară, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri imediat după accident, pentru a permite intervenţia echipajelor medicale.