Survivor România 2021: Războinicii au pus tunurile pe Albert.

Reproșuri, tensiuni și cuvinte grele la Survivor România 2021. În ediția de sâmbătă, 17 aprilie, Războinicii au pus tunurile pe Albert.

Ei îl acuză că nu își să silința pe traseu, că nu este împlicat nici în camp, și că se bazează mult că va fi susținut de către telespectatori.

Războinicii au pus tunurile pe Albert
A fost un consiliu tensionat la Survivor România. În ediția trecută, au pierdut Faimoșii jocul pentru imunitate și au nominalizat-o pe Irisha să plece acasă. În ediția de sâmbătă, au pierdut Războinicii și a venit rândul lor să nominalizeze.

Dacă la Faimoși nu a fost o decizie grea întrucât Irisha este nou venită, nu a apucat să se integreze în echipă și nici nu a adus multe puncte pe traseu, la Războinici a ieșit foc la nominalizări.

Se pare că toată echipa este supărată pe Albert pe care îl judecă aspru. Andrei a spus chiar că nu înțelege ce a văzut publicul telespectator la el, de îl tot votează să rămână în concurs.

Albert este concurentul care a fost propus spre eliminare de nenumărate ori până acum, și de fiecare dată a fost susținut de către public. Telespectatorii au decis că el merită să rămână în concurs.