SURSE: Antena 1 a dat un ultimatum concurenților Chefi la Cuțite sezon 9

Antena 1 a luat măsuri pentru a opri valul de declarații și jigniri aduse atât la adresa emisiunii Chefi la Cuțite, dar și opiniile negative despre decizia juriului.

După cum FRESH24 vă anunța într-un articol precedent, avocații televiziunii au avertizat concurenții. Cine riscă cel mai mult?

Antena 1 notifică concurenții Chefi la cuțite să respecte contractul
Sursele noastre afirmă că din cauza faptului că cu vorba bună nu s-au oprit comentariile care erau negative la adresa emisiunii, celor trei Chefi și a finalei din partea concurenților, sezonului 9, care contestă rezultatul și afirmă că nu a fost corectă jurizarea.

Dar și din cauza faptului că fiecare a declarat ce a vrut în spațiul public fară să mai țină cont de clauzele de confidențialitate, Antena 1 ar fi fost nevoită să notifice prin intermediul avocaților concurenții.

Aceștia pot discuta obiectiv despre emisiune în spațiul public, dar nu le este permis să pună la îndoială jurizarea Chefilor sau să lase semne de îndoială asupra formatului emisiunii culinare.

Notificarea pare să-i fi potolit pe foștii concurenți
Schimbarea discursurilor s-a produs imediat, iar notificarea i-a făcut pe foștii concurenți să fie mai atenți la cuvintele pe care le aleg când vorbesc de emisiune.

Clauzele contractuale prevăd amenzi usturătoare și pot duce la acționarea în instanță a celor care defăimează Chefi la Cuțite sau dezvăluie informații confidențiale.