SURPRIZĂ PENTRU TOȚI INVITAȚII DE ZIUA LUI PEPE! ARTISTUL ȘI IUBITA LUI S-AU SĂRUTAT ÎN VĂZUL TUTUROR

În urmă cu o zi, artistul Pepe a împlinit vârsta de 42 de ani.

La ziua de naștere au luat parte multe persoane dragi, una dintre ele fiind chiar Yasmine, iubita acestuia. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau!

În data de 20 iulie, Pepe a împlinit vârsta de 42 de ani. La ziua de naștere au luat parte oameni foarte dragi ai acestuia, dar și fiicele sale, Maria și Rosa Alexandra, alături de noua iubită a lui, Yasmine. Invitații au avut parte și de un moment mai senzual, căci cei doi s-au sărutat de față cu toți! Ba mai mult decât atât, momentul a fost imortalizat.

Dacă în urmă cu un an, Pepe nu a reușit să facă o masă mare alături de oamenii dragi din viața lui, de data aceasta, pentru că măsurile s-au relaxat, a decis să dea o petrecere în cinstea zilei sale de naștere. Nu doar că și-a reunit familia și prietenii la masă, în frunte cu cele două fiice ale sale, dar la party a fost prezentă, evident, și Yasmine, iubita lui. În văzul tuturor, cei doi s-au sărutat! De asemenea, la ziua de naștere a artistului, invitații s-au delectat cu bunătăți, „vedeta” zilei fiind un tort imens, decorat cu două lumânări, 2 și 4, pe care le-a pus invers, lucru ce rezultă că Pepe se simte mai tânăr!

Pepe și Yasmine, planuri de viitor
Deși preferă să ia lucrurile pas cu pas, Pepe este cât se poate de deschis în fața unei noi povești de dragoste. Artistul a declarat că își dorește să se căsătorească din nou și să devină pentru a treia oară tătic, iar Yasmine pare că este femeia alături de care va face toate aceste lucruri.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, spunea Pepe.