Surpriză în „telenovela” divorțului! Este vorba despre Nuți, fosta bonă a familiei Prodan-Reghecampf.

Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuţi, a fost un membru important în familia celebrului cuplu Prodan-Reghecampf. La un moment dat, însă, ea a dispărut din lumina reflectoarelor.

În urmă cu mulți ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui reality-show. Astfel, telespectatorii au avut ocazia să o cunoască și pe Nuți.

Cuplul o angajase pe Elena Fulgeanu să se ocupe de treburile gospodărești din casă, dar să aibă grijă și de Laurențiu Jr.

După ce aceasta devenise celebră alături de faimosul cuplu, Nuți a dispărut din peisaj. Iar multă lume s-a întrebat ce anume s-a întâmplat cu ea. Ei bine, la un moment dat ea a renunțat pentru o perioadă la job-ul din casa Anamariei Prodan.

Nuți s-a mutat din România cu iubitul ei, Victor, care de altfel era șoferul impresarei. Nu a putut, însă, să o lase la greu pe fosta sa șefă, așa că s-a mutat în Abu Dhabi, în vila Anamariei Prodan, unde și-a reluat activitățile de ajutor în gospodărie.

”Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stă Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai. Stau liniștită. Din casa mea, cobor la mall. Orice am nevoie cobor la mall. Reghe antrenează în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală”, spunea Anamaria Prodan pentru Viva.