Surorile Gabor, Vacanță În Italia. Imaginea Postată De Ramona Pe Rețelele Sociale

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ultima dată când erau împreună a fost în vara anului 2021, când Monica Gabor a vizitat România, după mai mulți ani de când nu mai fusese acasă. Vizita ei s-a încheiat în Dubai, unde a zburat împreună cu sora sa, Alina, pentru a se întâlni și cu Ramona.

Surorile Gabor, vacanță în Italia
Ramona a fost cea care a împărtășit cu fanii imaginea alături de sora sau mai mare, Alina, la Scala din Milano, unde au mers împreună la un spectacol. O revedere după mult timp de când nu au mai fost împreună, nu putea să nu fie marcată.

Alina este sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor. În timp ce mezinele au ales, de ani buni, să trăiască în străinătate, sora lor mai mare a rămas în țară, în Bacău, orașul lor natal. Ea a fost dintotdeauna o fire discretă, în timp ce surorile ei au făcut furori în presa națională și internațională.

Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink
Subiectul legat de averea lui Mr. Pink a fost foarte dezbătut în ultimii ani, iar la un moment dat s-a speculat că acesta nu ar mai avea atât de mulți bani. Nick Rădoi a făcut o serie de dezvăluiri despre banii chinezului pentru a face lumină în acest caz.

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă”, spunea acum ceva vreme Nick Rădoi.