Sunt gemene identice si s-au casatorit cu gemeni identici. Nu doar atat! Au si ramas insarcinate in acelasi timp

Povestea gemenelor identice Brittany și Briana Deane a devenit cunoscută în întreaga lume. Cele două surori s-au căsătorit cu doi gemeni identici, iar acum sunt însărcinate în același timp.

Poveste de iubire a gemenilor identici a început în anul 2017. Cei patru s-au cunoscut la un festival dedicat gemenilor și o poveste de dragoste incredibilă s-a legat între ei. Acum, Brittany și Briana Deane, în vârstă de 33 de ani, locuiesc în aceeași casă cu soții lor, respectivi Josh și Jeremy Salyers, care au 35 de ani.

După ce s-au întâlnit au urmat șase luni de întâlniri romantice, în care cei doi gemeni au trebuit să le câștige încrederea, iar mai apoi le-au cerut în căsătorie. Marele eveniment a avut loc simultan și a fost pregătit cu atenție.

Josh și Jeremy Salyers le-au mințit pe cele două gemene că un post local își dorește să filmeze o reclamă cu ei, iar în loc de camere de filmat și scenariul pentru momentul comercial, Brittany și Briana Deane au primit câte un inele din parte iubiților.

Cuplurile s-au căsătorit în Twinsburg, Ohio, în august 2018, purtând rochii identice.

Mai mult, pe lângă poveștile de dragoste simetrice, acum cele două gemene sunt însărcinate în același timp. Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, iar întreaga comunitate s-a bucurat.

„Ghici ce !! ?? AMBELE cupluri sunt însărcinate! Suntem încântați și recunoscători că experimentăm sarcini suprapuse și vă împărtășim toate aceste știri!

Copiii noștri nu vor fi numai veri, ci frați genetici și multipli cuaternari! Abia aștept să-i întâlnim și să se întâlnească!”, au anunțat familiile de gemeni.

Între timp Brittany și Josh au făcut câțiva pași înainte și au adus pe lume un băiețel. Briana urmează să nască și ea în curând, iar familia va primi în sânul ei o fetiță.