STRIGATOR LA CER! Acest ingeras A MURIT la doar 8 anisori. Tatal ei a…

William „Bill” Billingham a fost găsit vinovat de uciderea fiicei sale în vârstă de 8 ani, pe data de 8 mai a acestui an.

În urma anchetei, nu doar că i-a fost confirmată vina, dar s-a descoperit și motivul tulburător al crimei care a șocat o țară întreagă.
William „Bill” Billingham a fost găsit vinovat de uciderea fiicei sale în vârstă de 8 ani, pe data de 20 ianuarie a acestui an.

În urma anchetei, nu doar că i-a fost confirmată vina, dar s-a descoperit și motivul tulburător al crimei care a șocat o țară întreagă.

Conform anchetatorilor, Bill Billingham și-a înjunghiat fiica de opt ani, după ce fosta lui soție a început o relație cu o altă femeie.

Înainte de ruptura mentală care a dus la crimă, bărbatul îi trimisese fostei partenere mai multe mesaje revoltătoare, dar și poze în care purta lenjeria intimă a acesteia.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a înjunghiat-o pe Mylee Billingham în piept, în urma unui episod violent de gelozie, informează Mirror. Tracey Billingham, fosta soție și mama micuței, a privit totul cu groază.

În urma procesului, Bill Billingham a fost condamnat la închisoare pe viață și va petrece 27 de ani în spatele gratiilor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.