ȘTIRI EXTERNE Detalii surprinzătoare ies la iveală! Ce spun liderul opoziției ruse despre Putin:

Războiul continuă în Ucraina și situația este tot mai dificilă. Lucrurile au evoluat din rău în mai rău și se pare că Putin nu va părăsi țara prea curând.

Tot mai multe detalii importante ies la iveală, iar acum intervine și liderul opoziției ruse, care îl dă pe Putin de gol.

Liderul opoziției ruse, acuzații grave la adresa lui Putin

Situația din Ucraina este una extrem de dificilă.

Războiul continuă și trupele rusești nu lasă impresia că se vor retrage prea curând, având în vedere că au avut loc mai multe negocieri și tot nu s-a ajuns la o intelegere.

Liderul opoziției ruse, Aleksei Navalnîi, se află la închisoare în acest moment, Navalnîi a fost condamnat la peste un an de închisoare pentru acuzații de fraudă mai vechi, după ce a supraviețuit unui atac cu otravă.

Totuși, sentința lui este analizată și ar putea fi condamnat la peste 10 ani din cauza unor noi acuzații.

Cu toate acestea, liderul dar a ținut să transmită un mesaj referitor la războiul declarat de Rusia.

Acesta consideră că Vladimir Putin a început lupta pentru a le atrage atenția oamenilor de la lucrurile grave, corupția și neregulile din țară.

„Acest război dintre Rusia și Ucraina a fost declanșat pentru a acoperi furtul de la cetățenii ruși și pentru a le distrage atenția de la problemele care există în interiorul țării”, a spus el.

Mai mult, el crede că invazia va duce la „un număr mare de victime, un viitor distrus și continuarea acelei linii de sărăcire a cetățenilor Rusiei”.

Liderul este de părere că Rusia se află deja pe o pantă descrescătoare și așa va rămâne pentru mult timp.

Franța cere cetățenilor să părăsească Rusia
Guvernul francez le cere cetățenilor săi să părăsească Rusia, având în vedere lucrurile care au loc acolo.

Astfel, autoritățile le-au transmis francezilor să rămână în Rusia doar dacă prezența lor este necesară. În caz contrar, să facă tot ce pot pentru a se retrage.

Alte țări au emis avertizări de călătorie similare, printre care și SUA. Ministerul Afacerilor de Externe îi sfătuiește pe oameni să evite călătoriile către Rusia, având în vedere că părăsirea țării este destul de dificilă, având în vedere că economia este afectată.