Soțul În Vârstă De 64 De Ani A Fost Îngrozit Când A Aflat Că Actuala Lui Soție L-A Mințit Timp De 19 Ani:

Jan este un belgian în vârstă de 64 de ani care s-a căsătorit cu soția sa din Indonezia, Monica, în anul 1993, în ciuda
problemelor legate de serviciul de imigrări, fiindcă autoritățile nu prea erau sigure în legătură cu identitatea femeii.
După 19 ani de căsnicie, soțul a aflat că partenera lui de viață, cea alături de care trăise aproape 2 decenii, era, de fapt, un bărbat.
Femeia se născuse bărbat, dar suferise o operație de schimbare de sex. Acum Jan caută să își anuleze căsătoria, cât mai repede.
Cei doi au dus mulți ani o viață normală, Jan are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, și tocmai de aceea el și noua soție au decis să nu aibă copii.
Jan a adăugat că Monica l-a ,,păcălit” în ceea ce privește menstruația într-un mod foarte abil, folosind șervețele sanitare, cel puțin așa susțin jurnaliștii de la thedailystarter.
Jan a mai declarat și că relația lor a început să se schimbe atunci când femeia s-a angajat cu normă întreagă:
,,Monica a început să se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mare o vedea câteodată într-un club. A început să poarte haine țipătoare, bluze lipite de corp și acele fuste foarte scurte, care îi arătau totul”.
Zvonurile au început să iasă la suprafață după ce Ian a găsit mesaje de dragoste de la alți bărbați pe calculatorul ei. În moemntul în care a întrebat-o despre asta, ea a devenit violentă:
,,Un prieten îmi spusese că a auzit că Monica era de fapt un bărbat care a făcut operație de schimbare de gen. Nu puteam să cred. Fiul meu a auzit aceleași lucruri”, a adăugat Jan.
,,Am împins-o într-un perete și am întrebat-o dacă e bărbat, voiam adevărul. Atunci ea mi-a zis că s-a născut băiat, dar că s-a operat, că acum era femeie și că nu am eu nevoie să știu despre trecutul ei ca bărbat”. În acel moment lumea lui Jan s-a prăbușit, a chemat poliția.
În prezent lui Jan i se administrează tratament psihiatric din cauza revelației că soția lui era de fapt bărbat, iar căsnicia lor este pe cale de a fi anulată de către tribunalul belgian.