Soția lui CRBL, mesaj emoționant. Ce i-a transmis artistului care participă la Survivor: “Orice s-ar întâmpla…”

Competiția Survivor începe în doar câteva zile și toată lumea arde de nerăbdare.

Celebrul concurs anunță surprize mari pentru toți telespectatorii, dar mai ales pentru concurenți.

Printre cei mai cunoscuți se numără artistul CRBL, căruia soția lui i-a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru a-l încuraja.

CRBL, susținut de soție la Survivor
Competiția Survivor este tot mai aproape de premieră. Mai sunt doar câteva zile până când va începe noul show de la PRO TV, iar concurenții deja au ajuns în Republica Dominicană. Atât ei, cât și cei care au rămas acasă să îi susțină sunt extrem de emoționați și stresați și stau cu sufletul la gură.

Printre concurenți se numără și celebrul artist CRBL, care s-a mutat din țară de ceva timp. Acesta a fost ales pentru acest show și a acceptat cu drag provocarea, fiind extrem de competitiv și determinat în astfel de situații.

CRBL participă la competiția Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor. Acesta este așteptat acasă de către fiica sa și soție, care speră că va face față tuturor provocărilor. Chiar dacă îi duc dorul, i-au transmis că îi doresc să stea tot mai mult acolo. Soția i-a transmis gânduri de încurajare și a mărturisit că îl va susține cum știe ea mai bine și are mare încredere în el.

„Stau cu telefonul în mână de ceva minute şi efectiv nu ştiu ce să scriu ….. emoţiile mă depăşesc… Daaar cum ar spune spaniolul: No pasa nada 😁 Cu zâmbetul pe buze, fruntea sus şi tot înainte, depăşim orice! Familia este cea mai puternică forţă pe care o are omul ! Muuult succes @eduardcrbl , suntem mereu lângă tine, chiar dacă la mii km distanţă!!! Pentru noi eşti nr 1, orice s-ar întâmpla! Te iubim!!! Cei mai mari fani ai tăi @alesia.world şi @elena.cerebela 💓💓💓 Enjoy the ride!!!! Have fun!!! One lifetime experience 🎉Noi ne descurcăm , tu ştii 💪🏼💪🏼💪🏼’, i-a transmis Elena partenerului său.

CRBL este pregătit pentru Survivor
Înainte de a pleca în Republica Dominicană, CRBL a transmis și el un mesaj pentru cei de acasă. Artistul a precizat că arde de nerăbdare să ajungă la prima probă și speră că va aduna amintiri interesante, cu care să se poată lăuda. Artistul susține că este foarte competitiv și îi place mereu să câștige, dar știe să accepte și eșecul.

“Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!„, a declarat CRBL.

Prezentatorul emisiunii este Daniel Pavel, iubit deja de o mulțime de români. Printre cei 12 Faimoși se numără Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.