Soția lui Alin, tânărul de 35 de ani din Pitești, care a murit după ce a fost externat din spital, sfâșiată de durere: ”Copiii întreabă non-stop de tine”

Alin a fost externat din spital în urmă cu câteva zile.

Medicii l-au asigurat că starea sa de sănătate este una bună și că se află în afara oricărui pericol, însă s-a stins din viață după ce a ajuns acasă, atunci când nimeni nu se aștepta.

Iată ce mesaj a transmis soția lui Alin după moartea tânărului!

Alin și partenera lui de viață trăiau o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Aveau împreună doi copii frumoși și sănătoși și își trăiau viața în liniște și pace, bucurându-se de familia lor împlinită.

Nimic nu părea să le știrbească zâmbetul de pe buze. Numai că, la un moment dat, Alin a mers la spital, acolo unde a și rămas internat, deoarece starea lui de săntătate nu era una tocmai bună. Pe atunci, medicii l-au diagnosticat cu bronșită, dispnee și insuficiență respiratorie cronică.

Ulterior, medicii l-au asigurat că starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună, că s-a vindecat și că poate pleca liniștit acasă, la soția și la cei doi copii ai lui. Alin a plecat din spital și a fost găsit acasă, fără suflare.

„Evoluţia postoperatorie este favorabilă, cu diminuarea drenajului pleural şi suprimarea acestuia. Pacientul se externează în curs de vindecare chirugicală”, se arată în biletul de externare potrivit epitesti.ro.

Soția lui Alin, mesaj emoționant pe Facebook
Partenera de viață a lui Alin este acum pur și simplu sfârșiată de durere. Și-a pierdut soțul atunci când se aștepta cel mai puțin și a rămas acasă, singură, cu cei doi copilași pe care Alin îi iubea enorm.

Tânăra a postat și un mesaj pe rețelele de socializare. În continuare, soția lui Alin s-a declarat cât se poate de revoltată și a mărturisit că va face tot posibilul pentru ca cei răspunzători de moartea partenerului său de viață să fie trași la răspundere.

Localnicii sunt, de asemenea, în stare de șoc de când au primit vestea cea tristă.

“Ai plecat mult prea devreme dintre noi, sufletul meu, durerea asta nu o pot acoperi cu nimic. Ai plecat și m-ai lăsat singură, copii întreabă non-stop de tine, acum știu că ești un înger și că nu vei mai veni niciodată la noi! Numai Dumnezeu știe că ai luptat din răsputeri ca să nu ne părăsești, dar boala a fost mult mai puternică decât tine.

Am să te iubesc până la capătul lumii și știu că de acolo de sus vei avea grija neîncetat de noi! Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată”, a scris tânăra pe rețelele de socializare.