Șoferul de TIR care a evitat o bătrână, în Galați, premiat de polițiști: ”Mă bucur”

Șoferul de TIR care zilele trecute a evitat la secundă o bătrână, în Galați, a fost premiat de polițiști.

Georgian Dinu a reușit să salveze viața unei femei în vârstă de 90 de ani, după ce aceasta i-a sărit în față, prntr-un loc nemarcat.

Georgian Dinu este șofer profesionist de mai bine de 18 ani, dar recent toată cariera lui a fost la un pas de a fi marcată de un incident tragic. Doar atenția și promptitudinea l-au făcut să nu ia viața bătrânei sau să lovească mașina care se îndrepta spre el din sens opus.

Georgian Dinu a primit o diplomă în urma incidentului din Galați
Așadar, în urma actului său curajos și îndemânatic, șoferul de TIR a fost acum premiat de oamenii legii din Buzău. Bărbatul, soț și tata unui copil, în ajutorul căruia au sărit și martorii incidentului, a primit o diplomă simbolică pentru îndemânarea de care a dat dovadă la volan.

”N-am văzut bătrâna când m-am dat jos, doar am întrebat de ea. Au fost martorii de la magazin care au zis că n-am atins bătrâna și că a plecat și și-a văzut de drum nestingherită. Au fost de acord să rămână să dea declarații la poliție că n-ar judeca normal și, din declarațiile martorilor, ea ar sta pe strada din dreapta și acolo traversa să meargă la un magazin unde ar consuma alcool. Au mai fost cazuri să o lovească mașini. Se pare că și de data asta a avut noroc. Mă bucur că a fost bine și trăiește în continuare și n-a măcar fost atins un fir de păr”, a spus Georgian Dinu, șoferul erou, scrie DIGI24.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, imaginile surprinse de o cameră de luat vederi de pe DN 2B, în localitatea Movileni, din județul Galați, au făcut înconjurul internetului, iar oamenii l-au aplaudat la scară largă pe Goergian Dinu.

”FELICITARI COLEGULE!!!!…mai bine de atat nu puteai sa faci!!! Nu aveai cum!!! Ai reactionat la risc pentru tine si camion”, a transmis unul dintre colegii lui Georgian Dinu.

El este șoferul de TIR care i-a salvat viața unei bătrâne de 90 de ani, care a traversat strada printr-un loc nepermis, fără ca măcar să se asigure, moment în care a tras puternic de volan și s-a oprit cu mastodontul în gardul unei case de pe marginea drumului. Tot atunci, datorită profesionalismului de care a dat dovadă, a reușit să nu lovească nici mașina care circula din sens opus, iar el să scape cu viață din toate acestea.

În urma incidentului care se putea termina tragic, femeia de 90 de ani și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fiind ulterior amendată de polițiști cu suma de 435 de lei.