Singurul lucru pe care nu ar trebui să îl faci de Florii. Lidia Fecioru: „De Florii nu avem voie să…”

Duminica Floriilor reprezintă un moment important pentru credincioși, aceasta fiind ultima sărbătoare înainte de Învierea Domnului. Lidia Fecioru a dezvăluit ce nu ar trebui să facă oamenii în această zi, dar și ce obiceiuri aduc noroc.

Duminica Floriilor amintește de intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim, un moment încărcat de emoție. Este ultima duminică înainte de Săptămâna Patimilor și de Învierea Domnului, motiv pentru care credincioșii respectă cu sfințenie această sărbătoare. Lidia Fecioru a explicat ce ar trebui să facă oamenii în această zi dacă vor să li se îndeplinească toate dorințele, dar și ce să evite pentru a nu atrage energiile negative.

Ce să nu faci în Duminica Floriilor?

În Duminica Floriilor, credincioșii obișnuiesc să meargă la biserică și să aducă acasă crenguțele de salcie. Lidia Fecioru a dezvăluit că pentru a atrage norocul, crenguțele vechi de un an ar trebui arse și înlocuite cu cele noi. Crenguțele ar trebui puse la icoane pentru binele casei, având în vedere că se spune că salcia este un talisman de protecție.
Lidia Fecioru spune că în Duminica Floriilor, oamenii nu ar trebui să fie triști, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Tradiția spune că cei care sunt supărați în această zi sfântă vor avea tot anul motive de tristețe.