Singurele imagini cu Natalis, fiica lui Catalin Morosanu! A fost filmata cu camera ascunsa

Catalin Morosanu este foarte discret atunci cand vine vorba despre familia lui.

Luptatorul a postat, in urma cu doar cateva ore, un spot publicitar, iar protagonista este chiar fiica lui, Natalis.

Este pentru prima data cand tanara a fost surprinsa de camelere de luat vederi.

Intr-un interviu recent, Catalin Morosanu a recunoscut ca este un parinte autoritar. Sportivul a recunoscut atunci ca cel mai mare regret pe care il are in legatura cu fiica lui, Natalis, este ca nu au petrecut suficient timp impreuna.
„A fost un moment emoționant. Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine. Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi. Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea. Îmi doresc foarte mult să mai avem un copil, dar… cum o vrea Bunul Dumnezeu. Eu sunt mai autoritar, soția mea este mai permisivă”. a spus Cătălin pentru sursa citată.

Captura YouTube
Natalis apare pentru prima data in public intr-un spot publicitar, alaturi de tatal ei. Imaginile au fost publicate astazi chiar de Catalin Morosanu, care este extrem de mandru de fiica lui. „Ca orice tată de fatălăsând gluma la o parte, e nevoie să ne folosim de tehnologie pentru a ne securiza casa”, a scris Catalin Morosanu.