Simona Halep, veste uriașă! S-a aflat acum totul public

Simona Halep, 28 de ani, a cucerit în cariera sa 20 de titluri WTA, dintre care două de Grand Slam. Site-ul WTA i-a făcut o bucurie enormă campioanei noastre, publicând un material de excepție.

Bucurie enormă pentru Simona Halep. Ce mesaj a apărut acum pe site-ul WTA

Cariera Simonei Halep a fost prezentată într-un articol postat pe site-ul oficial al WTA, care conține 21 de imagini sugestive realizate de-a lungul timpului.

De la victoria împotriva Elenei Bogdan, în turneul junioarelor de la Roland Garros în 2008 până la memorabilul succes de la Wimbledon, când a surclasat-o pe Serena Williams, sunt prezentate pas cu pas cele mai importante momente din cariera campioanei noastre.

WTA recunoaște astfel marile valori ale tenisului mondial, iar Simona Halep și-a câștigat pe deplin locul în galeria celebrităților.

La 28 de ani are tot ce își poate dori un sportiv de mare performanță. Mai e loc și de o prezență la Jocurile Olimpice, rămâne de văzut dacă Tokyo 2020, transformat în Tokyo 2021 va avea loc anul viitor.

Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.