Simona Halep se mărită. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Simona Halep este în culmea fericirii. Iubitul ei, Toni Iuruc, i-a dăruit inelul de logodnă. În curând este posibil să apară şi anunţul nunţii.

Simona Halep se mărită. Tenismena a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri. A primit şi inelul de logodnă de la viitorul soţ. S-a şi fotografiat cu inelul de logodnă primit de la iubit, iar fericirea i se citește pe chip.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a fost foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată. Tenismena şi omul de afaceri Toni Iuruc formează un cuplu de mai multă vreme, iar de anul trecut au tot apărut zvonuri privind nunta celor doi.

Simona Halep şi Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în 2019, după turneu de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams.

După oficializarea relaţiei celor doi, gurile rele nu credeau că relaţia va funcţiona, poate şi pentru că Toni Iuruc a mai fost căsătorit în trecut şi pentru că este cu 12 ani mai mare decât Simona Halep. Ei bine, iată că cei doi au dovedit contrariul.

Simona Halep şi Toni Iuruc, vilă de lux în Bucureşti
Anul trecut, Simona Halep şi iubitul ei au achiziţionat o vilă în cartierul Primăverii din Bucureşti, pe care au renovat-o şi în care, spun apropiaţii cuplului, Simona Halep și Toni Iuruc se vor muta în această vară.

O sursă apropiată celor doi vorbea chiar de o posibilă cununie civilă acum în vară, înainte de Roland Garros.