Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Primele fotografii de la fericitul eveniment din viața tenismenei

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Cea mai bogată jucătoare de tenis din România se mărită azi, 15 septembrie, cu milionarul machedon.

Cei doi au o relație de doi ani, iar acum sunt pregătiți să-și unească destinele pentru totdeauna.

Simona Halep a sosit la restaurant. Ce rochie a ales
Puțin peste ora 16:00, Simona Halep și-a făcut apariția la locație alături de viitorul ei soț, Toni Iuruc. Pentru fericitul eveniment din viața ei, tenismena a ales o rochie lungă, într-o nuanță de bej, iar părul stilizat într-o coadă. A mizat pe o apariție simplă, elegantă, dar totuși de efect!

Cum s-a îmbrăcată mama Simonei Halep la cununia fiicei sale
Cu puțin timp în urmă, mama miresei a oferit o primă declarație în ziua nunții. Tania Stere a ținut să le ureze toate cele bune mirilor și să precizeze că este foarte emoționată de marele eveniment din viața fiicei sale. „Am emoții, ca orice mamă, atunci când vine acest moment pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită, ca ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată și toți invitații să fie bine.”, a fost ceea ce a declarat soacra mică.

Pentru acest eveniment, mama Simonei Halep a ales să poarte un costum deux-pieces, într-un alb sidefiu, extrem de elegant. În ceea ce privește bijuteriile, Tania a ales să poarte doar o pereche de cercei din perle.

Ce nume va purta Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc
Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc, cel cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 2 ani. După momentul oficial al semnării actelor, urmează o petrecere într-un local de lux din Mamaia. Cât despre cununia religioasă, se pare că ar fi programată anul viitor, la București. Toată lumea se întreabă ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc? Din primele informații, celebra sportivă va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep.

Așadar, aceasta se va numi în acte Simona Halep – Iuruc, chiar începând de astăzi, 15 septembrie. Așadar, sportiva a preferat să-și păstreze și numele de fată, fiind vorba de un nume deja celebru în lumea sportivă.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc pe 15 septembrie
Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Deși apăruseră zvonuri despre faptul că cei doi ar fi făcut deja nunta, aceastea au fost dezmințite chiar de Ilie Năstase. Fostul mare tenismen a declarat că pe data de 15 septembrie va fi prezent la cununia Simonei Halep, eveniment care pică de ziua de naștere a Ioanei Năstase.