Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții:

Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții. Silviu Prigoană a vorbit despre accidentul în care și-a pierdut un picior, dar și despre alte amintiri dureroase din trecut, precum moartea soției și a unuia dintre copiii săi. Silviu Prigoană este supărat pe Divinitate pentru tragediile prin care a trecut.

Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții. Silviu Prigoană a fost invitat la emisiunea online, Fiță cu Adiță, unde a facut dezvăluiri cutremurătoare despre soarta tristă cu care s-a confruntat, atunci când era tânăr și a suferit un accident cumplit, iar la scurt timp a murit și prima sa soție.

Silviu Prigoană nu a avut deloc o viață ușoară și a suferit o mare cumpănă în 1984, la vârsta de numai 22 de ani, când a fost implicat într-un accident îngrozitor la locul de muncă, în urma căruia piciorul i-a fost sfârtecat de un utilaj de mari dimensiuni.

Prigoană s-a născut într-o familie de condiție modestă și de tânăr a fost nevoit să-și câștige banii lucrând la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist.

Afaceristul a povestit momentul îngrozitor când piciorul i-a fost secționat într-o fracțiune de secundă de mașinăria uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat, potrivit Click!

,,Mi-a intrat piciorul într-un melc, așa cum e melcul de la mașina de tocat, l-am rugat eu pe nenea ăla să îmi dea trusa medicală că n-avea curaj și mi-am tăiat eu tendonul.

Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare. Acolo Sus dacă mă iubea cineva nu-mi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul”, a dezvăluit Prigoană la emisiunea online, Fiță cu Adiță.