Silviu Biriș, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o poveste de dragoste la 5 ani după divorț: „Am decis să-i dau o șansă”

Silviu Biriş este un actor bine cunoscut care profesează de mulţi ani pe scena teatrelor din România. Mai nou, este şi absolvent de seminar al Facultății de Teologie, luând calea bisericii. Acum face dezvăluiri neașteptate despre viața lui personală.

Silviu Biriș, declarații despre căsătorie

Pe lângă cariera sa de actor, Silviu Biriș a trecut printr-un divorț în urmă cu cinci ani. În anul 2016, Silviu Biriş a divorţat de mama copiilor săi, Irina Cornişteanu. Acum, actorul de la Teatrul

Național Ion Luca Caragiale din București a luat drumul bisericii, dar a reușit și să-și refacă viața amoroasă, vorbind chiar și despre o posibilă căsătorie.

Acesta a întâlnit o femeie care la convins, prin firea ei să ofere o nouă șansă iubirii:

„Admit că mă gândesc și la o posibilă căsătorie. Din nou. A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea și am decis să ascult și de cei mai bătrâni și mai înțelepți ca mine. Nu știu în acest moment dacă va avea

loc sau nu. Nu vă pot spune asta. Dar am decis să-i dau o șansă. Nu o includ în viața mea, dar nici nu o exclud. Suntem oameni și nu știm ce se va întâmpla cu viețile noastre!’, a povestit Silviu Biriș pentru Impact.