Silvia Dumitrescu, apariție îndrăzneață la 61 de ani

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi cu un palmares impresionant în ceea ce privește muzica. Mereu a fost o artistă îndrăzneață în ceea ce privește stilul vestimentar și nu numai.

Acum are 61 de ani, dar își menține stilul de „rock star” și uimește pe toată lumea cu aparițiile ei. Cum s-a îmbrăcat la un concert.

Apariție de senzație la 61 de ani. Ce a spus Cătălin Botezatu despre tinuta ei
Silvia Dumitrescu a fost în toată cariera sa o apariție excentrică și foarte apreciată de public. Cu toate că acum are 61 de ani, artista se menține în formă și nu renunță la stilul care a consacrat-o. Silvia Dumitrescu a avut un concert la Arad și a apărut pe scenă cu o ținută care a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta a ales să poarte o bluză metalizată cu o pereche de colanți, totul asortat cu o pereche de tocuri înalte.

Cătălin Botezatu nu a ratat ocazia să își dea cu părerea despre apariția artistei. Designerul a spus despre Silvia Dumitrescu că mereu a avut acest stil și că este în mare parte potrivit pentru pentru, drept urmare o apreciază, cu toate că nu oricine ar purta așa ceva.

„La 61 de ani, Silvia e un pic rock, un pic gotic, mereu a fost cu sclipici, cu lanțuri, iar de siluetă nu i-a păsat, nu are complexe. Acest stil l-a păstrat până acum, nu e un stil chiar atât de desuet și de indecent, e un pic cam strâmtă bluza, dar să zicem că trece sub radar!„, a spus Cătătlin Botezatu.

Cum a reușit să slăbească Silvia Dumitrescu
Silvia Dumitrescu a fost întrebată despre dieta pe care o ține și despre modul în care reușește să se mențină. Artista a dezvăluit că a apelat la un medic specialist care i-a recomandat să renunțe la prăjeli, iar acum ea mănîncă orice dar la ore fixe, prin urmare micul dejun la ora 10:00, prânzul la 14:30, iar cina la 19:00.