Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău.

Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda Invitați în emisiunea La Măruță, Cleopatra și Edward au vorbit despre luna lor de miere din Italia, dar și despre decizia solistei de a-și păstra numele de familie.

„Doar Cleopatra Stratan (n.red. este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra. „Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.
„La starea civilă, când urma să semnăm, eu stăteam cu spatele și în spatele meu când a venit tăticul ei cu ea de braț, l-am văzut direct în lacrimi și-am izbucnit și eu instant”, a mai spus Edward despre cununia civilă. „A plâns tot drumul (n.red. Pavel Stratan).

A fost cel mai emoționant moment de la nuntă”, a completat Cleopatra. Despre cununia lor religioasă din Chișinău, Cleopatra a mai spus: „La biserica respectivă, fiind foarte aproape de casă, mergeam în fiecare duminică sau mai des. Era un loc pe care-l știam destul de bine și pe lângă care treceam de fiecare dată, pentru că aveam drum în centrul orașului, unde și este, și-am zis să o facem acolo”.

Despre luna lor de miere, Edward a mai spus: „Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”. „Două săptămâni de miere”, a adăugat Cleopatra.