Șerban Huidu a umilit-o pe Mirela Vaida. Cum au reacționat fanii prezentatoarei

Cunoscutul om de radio și televiziune Șerban Huidu a lansat un ata.c dur la adresa Mirelei Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Cârcotaș cum bine îl știm, Șerban a avut o intervenție jignitoare la adresa vedetei de la Antena 1. Cu toate acestea, Șerban Huidu și-a atras un imens val de critici din partea fanilor Mirelei Vaida.

În ultima perioadă, Mirela Vaida a avut parte de momente teribile în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ca moderator TV nu poți mulțumi pe toată lumea, iar reacțiile negative vor exista întotdeauna. Recent, Șerban Huidu a avut o reacție destul de dură la adresa prezentatoarei Acces Direct, postând pe pagina sa de socializare o imagine cu vedeta tv. Omul de radio își declara nemulțumirea față de felul în care este îmbrăcată Mirela Vaida. Totuși, internauții nu au de acord cu el, criticându-l la rândul lor pe Șerban Huidu.

În urmă cu câteva săptămâni, Șerban Huidu anunța că se retrage de la „Cronica Cârcotașilor’, emisiune pe care o prezenta de peste două decenii. Atunci, Huidu a declarat că renunță doar la postul de la pupitrul emisiunii, ocupându-se de aceasta în continuare, dar din spatele camerelor de filmat. Se știe că prezentatorul tv este o persoană critică, fiind foarte activ pe rețelele de socializare unde postează numeroase subiecte pe care le dezbate împreună cu susținătorii săi.

De această dată, Șerban Huidu a postat o imagine cu Mirela Vaida, pe care prezentatoarea tv de la Acces Direct a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Mirela și-a făcut un selfie în fața oglinzii, chiar din casa sa. Blondina este îmbrăcată într-o ținută decentă, așa cum i-a obișnuit pe telespectatorii săi. Cu toate astea, Șerban Huidu s-a declarat nemulțumit de bluza roz-pal pe care Mirela o purta, dar și de faptul că în spatele său se afla un ursuleț de pluș aruncat lângă pat.

„Din istoria recentă aş vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces dinrect. De remarcat potrivirea roz siclam dar și ursulețul părăsit sub pat. * Clic pe poză pentru detalii. Omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată”, a fost decrierea postată de Șerban Huidu la imaginea cu Mirela Vaida.

Dacă în mod normal susținătorii lui Șerban Huidu se amuză la postările acestuia, de această dată, urmăritorii l-au atacat dur. Internauților nu li s-a părut normal gestul pe care Șerban Huidu l-a făcut la adresa Mirelei Vaida, iar zeci de oameni au avut comentarii negative la adresa fostului prezentator tv.

„Deplorabilă postare… Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia…,

Cine s-a trezit să critice, Șerban Huidu  Cap în nisip ipocritule! La o turmă de oi poți fi influencer, nu la oameni cu minim un neuron. Sigur, poți încerca să fi tu un fel de critic vestimentar dar ți-o iei peste mufarină…, De ce vă criticaţi colegii?????? Invidie cumva?????!!!!!!, Cumva pagina asta a fost hakuita? Căci nu cred ce citesc! , Şi tocmai tu te-ai găsit să comentezi. Trist!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea vedetei tv.

Cu toate acestea, Șerban Huidu nu s-a lăsat impresionat de reacțiile fanilor săi și le-a dat acestora câteva răspunsuri ironice. În ultimii ani, Huidu a fost nevoit să se lupte cu un val uriaș de antipatie, după accid.entul în care sau mu.rit trei persoane. Însă acest lucru nu pare să-l fi afectat pe Șerban Huidu, care a lansat recent acest at.ac dur la adresa Mirelei Vaida.