Senior de 75 de ani, surprins plângând la ușa ministerului Muncii: „Am muncit de la 14 ani si nu am bani de medicamente”

Un senior în vârstă de 75 de ani a fost surprins plângând la ușa ministerului Muncii, unde a venit să ceară socoteală pentru pensia care este atât de mică încât acesta nu își poate procura medicamentele necesare, relatează Antena3.

Bărbatul venise de la Timișoara și, cu lacrimi în ochi, a povestit că are o pensie de 1.000 de lei după 40 de ani de muncă, bani care nu îi ajung.

„Am venit aici la… Nimeni nu te bagă în seama. De ce a murit atâta lume, pentru cine? Pentru niște tovarăși care își bat joc de noi după 40 de ani de muncă? Eu am 1095 lei pensie și am lucrat în condiții grele. Aici nu te bagă nimeni în seama…

CITEȘTE ȘI: Chef Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Bucătarul se pregătește de operație

CITEȘTE ȘI:  ULTIMA ORA! Vești Foarte Bune Pentru Pensionari Și Copii SE MARESC ALOCATIILE 

CITEȘTE ȘI: Revin DECLARAŢIILE PE PROPRIA RĂSPUNDERE. Se iese din casă doar pentru motive întemeiate între 20.00 şi 5.00. DESCARCĂ MODEL

Am 75 de ani, am muncit de la 14 ani și nu am bani de medicamente. Am Parkinson, diabet și o mulțime de probleme.”, a povestit bătrânul.

Seniorul nu a plecat din fața ministerului până când nu a ieşit din instituţie Raluca Turcan:

„Doamna Ministru, am o rugăminte. Am venit din Banat în audiență la dumneavoastră și nu se poate.”

Raluca Turcan: De ce nu se poate? Cine a zis asta? Când ați venit și când plecați? Invită-l pe domn la mine în birou. Mă așteptați jumătate de ora să mă întorc de la Guvern? Te rog frumos condu-l să mă aștepte. Serviți-l cu apă, va rog frumos.”, a dat indicații ministrul muncii, care a promis că se întoarce să discute cu seniorul.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LAS FIERBINȚI! A MURIT DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI: CLIPE GRELE PENTRU NADIA COMĂNECI: ”AM ÎNȚELES CĂ ESTE MAI BINE AȘA”. ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ

CITEȘTE ȘI: A murit inecat la Mamaia! Salvamarii nu au mai reusit sa il salveze