Se întoarce Diana Şoşoacă în AUR? Varianta care ar da peste cap toate calculele politice

În urmă cu trei săptămâni, Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR.

Co-preşedinţii acestei formaţiuni politice, George Simion şi Claudiu Târziu, au luat decizia dură după seria de derapaje care au transforma-o pe senatoare într-un personaj pestriţ.

Deputatul AUR Dan Tanasă a declarat că excluderea a fost dictată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului, precum şi cel de demnitar al statului român.

Cu doar câteva zile înainte de excluderea din AUR, Diana Şoşoacă participase la o petrecere cu mai multe persoane, la Iaşi, iar în imagini s-a observat cum niciunul dintre invitaţi, care cântau și dansau, nu purta mască.

Adevărul despre îndepărtatea Dianei Şoşoacă din AUR

Scriitorul și jurnalistul român, Bogdan Teodorescu, a explicat de ce a fost îndepărtată Diana Șoșoacă din grupul parlamentarilor AUR.

”Eu cred că doamna Şoşoacă este acum pe persoană fizică, pentru că partidul pe listele căruia a intrat în Parlament, AUR, s-a decis să joace o carte mai domoală.

Această carte porneşte de la dorinţa lor de a rezista în aceşti patru ani de opoziţie şi de a deveni un actor semnificativ la alegerile din 2024. Au ajuns la concluzia că zona turbulentă de comunicare a doamnei Şoşoacă poate să le afecteze credibilitatea pe termen mediu şi lung.