Se însoară Gheorghe Gheorghiu, la 67 de ani! Nuntă ca în povești, cu 1000 de invitați

Gheorghe Gheorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, cu o carieră de succes de câteva decenii. Celebrul cântăreț trăiește din nou fiorii dragostei și iubește nebunește, ca la 20 de ani.

În curând se va căsători și vrea să-i ofere viitoarei sale soții o nuntă de vis.

Cine este soția lui Gheorghe Gheorghiu
Gheorghe Gheorghiu iubește din nou și se pregătește chiar să devină ginere. Gheorghe Ghiorghiu a decis să facă pasul cel mare la 67 de ani și se căsătorește cu iubita sa Gabriela Băncescu, pe care a cerut-o în căsătorie în Ajun de Crăciun.

Gabriela Bănescu este din Brașov, la fel ca Gheorghe Gheorghiu, dar locuiesc acum în America. La fel ca viitorul ei soț, Gabriela este și ea o femeie de succes, care se bucură de reușite multe în plan profesional. Ea este managerul unui restaurant în New York, unde se organizează evenimente cu artiști consacrați din țară, pentru românii plecați peste oceane.
Cei doi se cunosc încă din tinerețe, având în vedere că sunt amândoi din Brașov. Diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani, viitoarea lui soție fiind mai mică, dar asta nu îi împiedică să formeze un cuplu perfect și să fie, totodată, cei mai buni prieteni.
Nuntă în America
Gheorghe și Gabriela nu au mai stat pe gânduri și au decis să se căsătorească. În 24 decembrie anul trecut au devenit logodnici și curând își vor jura iubire veșnică. Deși este pandemie, au ales data nunții. În noiembrie se vor căsători, iar nunta va avea loc în noiembrie.

De toate detaliile pentru nuntă se va ocupa Gabriela, pentru că ea este pricepută în acest domeniu. Sunt invitate peste 1000 de persoane, care s-au pregătit din timp pentru marele eveniment, având în vedere că le trebuie viză pentru a putea călători. Sunt așteptați prietenii, familia, dar și o mulțime de artiști cunoscuți. Nași vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe, vechii prieteni ai lui Gheorghiu.