Se cere lockdown in Romania, inclusiv pentru persoanele vaccinate: “Ne scufundam de tot”

Medicul cardiolog Vasi Radulescu spune ca autoritatile trebuie sa ia masura unui lockdown cat mai urgent, inclusiv pentru persoanele vaccinate anti COVID.

De asemenea, medicul sustine ca presiunea pe spitale este prea mare, iar cele 331 de decese de miercuri „nu reprezinta decat o mica parte din ce poate fi in perioada urmatoare”

“Later edit: pentru cei care injura si nu inteleg nici cele mai simple chestiuni – lockdown-ul este limitat, cu vaccinare permisa, cu relaxare progresiva apoi, totul gandit pentru a lua din presiunea de pe ATI. Adica fix ce au facut toate tarile mai inteligente si noi am dat chix.

Sa pronunte cineva dintre oficiali, mai repede asa, cuvantul magic LOCKDOWN.

Pentru toata lumea. Inclusiv pentru vaccinati. Pentru ca daca o mai lalaim ne scufundam de tot.

Stiu sigur ca vaccinatii nu se vor supara, pentru ca de, cei mai multi dintre ei au priceput in ce suntem, au suficienta empatie. De ce lockdown si pentru ei? Pentru ca nu avem timp sa mai cernem intre X si Y. Presiunea e prea mare.

La noi va merge doar cu masuri dintre cele mai dure. Imi pare rau sa tot zic asta. Doar ca 331 de decese nu reprezinta decat o mica parte din ce poate fi in perioada urmatoare”, a scris medicul pe pagina de Facebook.

Sursa