Scurgere de informații de la Chefi la Cuțite 2021. Nume surpriză vehiculat ca fiind câștigător

Surse au informat, public, cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Potrivit unor detalii publicate pe un cont de pe Instagram, Narcisa Birjaru a fost deja aleasă pentru a câștiga competiția.

O femeie ar urma să câștige Chefi la Cuțite 2021, iar publicul va rămâne dezamăgit, susțin surse. Potrivit informațiilor postate de un cont de pe rețelele de socializare, concurentul Ștefan nu se află printre cei trei finaliști ai competiției.

Ștefan, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, nu se află printre finaliști, potrivit unor informații publicate pe Instagram. Mai mult decât atât, niciun concurent cu cuțit de aur nu a intrat în finală, susțin aceleași surse.

Concurenților li s-a impus să nu gătească vită
Deținătorul contului de Instagram @viperele_vesele, concurenților li s-a impus, în ceea ce privește meniul pentru finală, să nu gătească vită – cel puțin la doi dintre ei. Este vorba despre Elena și Cătălin, cărora li s-a transmis să nu gătească acest fel de carne, fiind astfel nevoiți să gătească pește. Narcisa Birjaru, însă, a avut posibilitatea de a găti carne de vită. Astfel, meniul acesteia a fost pe placul juraților.

„Cu două zile înainte de finală, s-au stabilit/impus meniurile pentru fiecare finalist. Elenei și lui Cătălin li s-a interzis, cu desăvârșire, să gătească vită, motiv pentru care au fost constrânși să gătească pește!

Nu vă impacientați, că main course-ul finalei nu a fost văduvit de vită, căci Narcisa Birjaru a fost singura care a avut dezlegare la vită, cu un meniu gătit și conceput de Alex (fost coleg de echipa, cuțitul de aur din echipa verde – n.r.)!

Când vreodată peștele câștigă în fața vitei?! Gustul minunatei tocane țigănești, rămas impregnat încă din battle-ul 6 în memoria întregii producții ale emisiunii Chefi la Cuțite, dar și pe fondul evenimentelor colorat de scandaloase, care au ținut prima pagină a ziarelor în decembrie 2020 – ianuarie 2021, a decis câștigătorul competiției, se arată pe pagina de Instagram sus-citată.

Cine este câștigătorul de la Chefi la Cuțite 2021
Potrivit acelorași surse, câștigătorul Chefi la Cuțite 2021 este prima femeie care câștigă această competiție, Narcisa Birjaru, iar aceasta a fost deja aleasă de mai înainte.

„Finala Chefi la Cuțite, sezonul 9, va rămâne, sunt convinsă, în memoria colectivă, ca o ofensă adusă bucătarilor concurenți în această emisiune!

Așadar, după nouă sezoane, echipa de producție a A1 a descoperit prima femeie câștigătoare a emisiunii și anume NARCISA BIRJARU.