Scene de amor la „Survivor România”?! Cătălin Zmărăndescu a povestit

Cine sunt cei doi concurenți bănuiți că ar fi întreținut relații intime la „Survivor România”

Recent, Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat din competiția „Survivor România” și s-a întors acasă. Faimosul a venit cu

detalii picante din Republica Dominicană, la care nimeni nu se aștepta. Se pare că doi dintre colegii săi de echipă au fost bănuiți că ar fi întreținut relații intime și chiar au fost „cerați” de către producție.

După întoarcerea din Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit câteva detalii picante din spatele camerelor de

filmat. Acesta a mărturisit că doi dintre colegii săi de echipă au fost bănuiți că ar fi întreținut relații intime.

Se pare că protagoniștii au fost Elena Chiriac și Marian Drăgulescu. Cei doi chiar au fost luați la întrebări de oamenii din producție.

Însă, Cătălin Zmărăndescu susține că acest lucru nu s-ar fi întâmplat, iar suspiciunile au pornit de la faptul că gimnastul pare să aibă un somn destul de agitat, gemând adesea în somn.

,,Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost acuzați de asta. Au fost chemați de producție. Vă spun că nu aveau cum pentru că erau în cort cu mine și se auzea.

Să mă bag între ei să dorm? Adevărul e că Marian Drăgulescu avea un somn ciudat, gemea mereu, dar eu nu știu ce visa omul”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, în cadrul emisiunii ,,La Măruță”.

Cătălin Zmărăndescu a mai mărturisit că de-a lungul timpului au mai existat apropieri între concurenți, însă acestea nu

era de natură sentimentală. Faimoșii au mai dormit îmbrățișați, dar asta din cauza condițiilor dure de pe insulă.

Chiar sportivul a recunoscut că a dormit cu Natalia Duminică, dar asta pentru că încercau să se încălzească.

„Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil.

Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.