Scenariu de telenovelă: Preot acuzat că „a poftit” la soția unui fermier:

Poveste de dragoste cu iz de telenovelă într-o localitate ieșeană. Un preot a fost prins de un fermier în timp ce avea o relație amoroasă cu soția acestuia.
Pentru a nu vorbi despre cele întâmplate, bărbatul l-a șantajat pe preot, cerându-i o sumă mare de bani.
Întâmplarea s-a petrecut într-o localitate de lângă Podul Iloaiei. Preotul din Parohia Scobâlțeni a fost prins cu amanta, nimeni alta decât soția unui fermier!
Soțul înșelat l-a șantajat pe slujitorul bisericii cerându-i bani, pentru a nu divulga secretul rușinos.
Foto: Pixabay (ilustrativ)
Preotul a călcat „pe bec”
Preotul de 46 de ani avea o relație cu o tânără de 26 de ani, soția unui fermier din zonă.
Soțul acesteia, un bărbat de 52 de ani i-a prins pe cei doi în momente tandre și a decis să-l șantajeze pe preot.
Pentru a-și pedepsi nevasta, bărbatul a bătut-o zdravăn pe femeia infidelă, care s-a dus la poliție, unde a depus plângere și a cerut emiterea unui ordin de restricție împotriva soțului agresiv.
Fermier: „Alexandra, umflată toată de bătaie” / „Eu vreau 20.000 de euro”
„Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, sunt cuvintele bărbatului înşelat, potrivit sursei citate.
În tot acest timp, fermierul a mers la preot pentru a-i cere bani, asta în schimbul păstrării secretului aventurii dintre el și tânăra de 26 de ani.
5.000 de euro ar fi primit fermierul de la preot. Din păcate, totul s-a complicat și pe fir au intrat polițiștii, care l-au arestat preventiv pe bărbatul de 52 de ani pentru șantaj, scrie observatornews.ro.
Ce spune Poliția
„La data de 22 iulie a.c., polițiștii Poliției Orașului Podu Iloaiei, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Iași și Direcției de Operațiuni Speciale au depistat în flagrant un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, în timp ce ar fi luat 5000 de euro de la o persoană pentru a nu face cunoscute anumite informații. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cer cercetărilor.
Astfel, s-a stabilit că acesta și-ar fi agresat soția, motiv pentru care polițiștii Poliție Podu Iloaiei au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva sa, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în formă continuată. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.
La data de 23 iulie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței de judecată, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, transmit oamenii legii.