SCANDALOS! POVESTEA DIN SPATELE ACESTEI FOTOGRAFII REALIZATĂ LA O NUNTĂ DE ȚIGANI DIN ROMÂNIA!

Pe grupul de Facebook “Ești din Iași dacă…” a fost publicată o fotografie realizată la o nuntă de țigani din România.

Mireasa și încă o prietenă apar în imagine, iar comentariile răutăcioase la adresa celor două tinere nu au întârziat să apară.

Revoltat, un cetățean a sărit în ajutorul fetelor, ocazie cu care a scris un comentariu care merită toate felicitările. Într-un final, bărbatul a ținut să-i ureze miresei “Casă de piatră”, contrat multor comentarii în care fata era atacată dur.

“Văd de câteva zile cum se distribuie masiv fotografia asta și toată lumea râde până rămâne fără aer. ‘S-a măritat țiganca’, ‘așa se poartă, e cu model’, ‘jeguri penale’ sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la poza asta.

Dragii si dragile mele, aveți în fața voastră sărăcia moștenită. Două copile sărace, din părinți săraci, din bunici săraci ce vor naște prunci veșnic săraci, așa cum se întâmplă pe la noi. Români și țigani deopotrivă.

Așa arată sărăcia… Mulți nu aveți de unde să o cunoașteți pentru că ați fost crescuți în boluri de cristal, iar acum, imaginea asta grotească vă amuză, pentru că nu știți cum e să fii în pielea unui om sărac.