Scandal! Sotia lui Vali Vijelie a iesit la atac! Carmen Rusu nu a mai suportat:

Carmen Rusu, sotia lui Vali Vijelie a publicat un mesaj plin de mister pe o retea de socializare.

Femeia a iesit la atac si a transmis un mesaj transant unei persoane care ar avea o legatura cu cineva din familia sa.

Sotia lui Vali Vijielie a transmis un mesaj transant pe o retea de socializare, explicandu-i unei persoane sa nu se mai amestece in viata si familia ei.

Carmen Rusu a fost vehementa si i-a spus persoanei respective ca nu reprezinta niciun pericol pentru ea, ba dimpotriva, nu a reprezentat niciodata.

Mai mult, sotia manelistului a acuzat-o pe persoana in cauza ca ar incerca sa se apropie de oamenii din

cercul ei de prieteni pentru a afla informatii despre ea. La finalul postarii, Carmen a tinut sa ii transmita acestei persoane ca este foarte bine, sanatoasa si fericita.

”Dacă tac, este că pentru mine tu nu ai fost niciodată un pericol. Ca tine au mai fost și probabil vor mai fi, dar am observat de ceva vreme că le dai aprecieri și like-uri persoanelor din jurul meu și nu

știi cum să te mai împrietenești cu ele. Așa că îți spun eu, sunt foarte bine, sănătoasă, fericită și mulțumesc lui Dumnezeu și bărbatului meu, am tot ce îmi doresc”, a scris Carmen Rusu pe Instagram.

Cine este sotia lui Vali Vijelie

Vali Vijelie isi tine ascunsa familia de ochii curiosilor, dar fanii artistului sunt curiosi despre viata lui personala. Manelistul este casatorit de 18 ani cu Carmen Rusu si au impreuna doi copii.

Vali Vijelie, pe numele lui real, Valentin Rusu, se poate mândri cu o familie unită şi o căsnicie care a rezistat de-a lungul anilor, în ciuda programului încărcat şi nocturn al artistului.

Carmen Rusu a devenit cunoscuta in Romania in momentul in care cei doi soti au fost protagonistii unui reality show, in care si-au expus viata de zi cu zi.

“Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.

Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.