Sărbătoare în familia lui Marcel Pavel! Artistul și soția lui au sărbătorit din nou nunta: “Este o minune!”

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes în plan profesional și se pare că la fel de bine îi merge și în plan personal.
Artistul și soția lui au sărbătorit nunta de perle, după 30 de ani de căsnicie și se bucură de nivelul la care au ajuns.
Marcel Pavel iubește aceeași femeie de 30 de ani
Marcel Pavel și Violeta sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc în liniște și niciodată nu au apărut în public cu scandaluri.
Sunt o familie-model, iar de 30 de ani și-au jurat iubire veșnică. Au sărbătorit nunta de perle și spun că se iubesc la fel ca la început.
Chiar dacă este un eveniment important, nu au sărbătorit până acum în niciun fel, dar au de gând să meargă în excursie. Au plănuit un concediu de zile mari, de unde își vor încărca bateriile și vor veni cu forțe proaspete.
„Nu ne-am gândit să punctăm într-un fel, dar bine că ne-ai adus tu aminte.
Oricum, vom pleca în concediu. Am evitat să plecăm în străinătate, adică peste graniță, pentru că mi-a fost teamă cu transportul ăsta aerian, probleme, întârzieri, să nu stea copilul pe acolo.
Așadar, vom merge la Comornic, la o pensiune, să ne simțim bine acolo vreo 10 zile, apoi mergem la Câmpulung Muscel, la locul copilăriei mele”, a declarat cântărețul la Xtra Night Show.
Care este secretul căsniciei de succes
Marcel Pavel și soția lui se iubesc de 30 de ani și niciodată nu a avut probleme mari.
Mărturisesc că au mai avut ceva contraziceri verbale, dar niciodată nu s-a pus problema de despărțire sau de o separare, nici măcar temporar. Au încercat să rezolve cu înțelegere orice impas și așa au rămas împreună peste trei decenii.
Marcel Pavel consideră că cea mai bună modalitate de păstrare vie a unei relații este înțelegere. Pune preț mare pe comunicare și este mândru de copiii lui, care îi calcă serios pe urme și le aduce satisfacții mereu.
„Fericirea noastră sunt copii și fetița noastră, care a apărut acum 9 ani.
Este o minune, o bucurie imensă să-ți vezi copii alături de tine. Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere. Căsnicia se bazează pe aceste lucruri”, a mărturisit artistul.