Sarah, fiica Anamariei Prodan, formează un cuplu cu un artist celebru din România

Lino Golden este din ce în ce mai apropiat de Sarah, fiica Anamariei Prodan, după ce s-a despărţit de frumoasa Patricia.

Lino Golden, fostul protejat al lui Alex Velea, este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai generaţiei lui.

Tânărul are o comunitate impresionantă pe reţelele de socializare, iar piesele lui au milioane de vizualizări pe youtube.

Iar de când a lansat, împreună cu Jador, piesa „Dau moda”, în urmă cu doi ani şi jumătate, capitalul lui de imagine a crescut considerabil.

În dragoste, însă, solistul a trecut prin momente mai puţin plăcute. S-a despărţit de prima lui mare iubire, Andra Ghinea,

după o relaţie cu năbădăi, iar acum puţin timp i-a spus „adio” şi Patriciei Tokacs, ultima lui iubită, o bună prietenă a Alexiei Eram.

Lino a primit o atenţie de la fiica Anamariei Prodan

Ei bine, zvonurile din cercurile mondene şi anumite postări de pe Instagram dau de înţeles că Lino ar fi acum în tatonări

cu nimeni alta decât Sarah, fiica Anamariei Prodan. Cei doi au fost văzuţi destul de des împreună şi, lesne de înţeles, au apărut tot felul de bârfe conform cărora ar fi mai mult decât prieteni.

Mai mult decât atât, protagoniştii noştri nu fac niciun efort să demonstreze contrariul. Dimpotrivă! Cântăreţul a postat

pe story o imagine cu o atenţie pe care a primit-o, de curând, de la frumoasa blondă. Mesajul lui a fost simplu,

„mulţumesc, Sarahh”, scrie wowbiz.ro, dar nu a trecut neobservat, şi a alimentat zvonurile potrivit cărora între sportivă şi artist ar fi ceva mai mult decât o simplă amiciţie.