Sânziana Buruiană, mărturisire șocantă: „De cinci ani și jumătate eu tot alăptez” Care este motivul:

Sânziana Buruiană, în vârstă de 36 de ani, se poate considera o norocoasă. Corpul său a ajutat-o să își alăpteze ambele fetițe, ba chiar mult mai mult timp decât alte mămici.
Deși multă lume a fost șocată de faptul că Sânziana și-a alăptat fiica cea mare, pe Izabela Zuluf, timp de patru ani și jumătate, vedeta a spus că își va hrăni fetițele de la pieptul său cât timp vor dori acestea.
A doua fetiță a Sânzianei Buruiană, micuța Antonia, este tot alăptată la zân.
Practic, fosta asistentă TV alăptează, fără încetare, de 5 ani de zile.
„Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit.
Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect.
Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!
 Acum aceasta Izabela a fost înțărcată, pentru a fi hrănită micuțaâAntonia, dar Sânziana a recunoscut că și fetița cea mare mai scapă câteodată la sân.
Dacă în cazul primei fetițe, Izabela, i s-a părut perfect normal să alăpteze atâta timp cât are lapte și cât micuța își dorește, acum Sânzi și-ar dori să o înțarce pe mezină.
„Văd că și mezina îi calcă pe urme Izabelei, e mâncăcioasă, dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Deja am trecut pe mâncare diversificată. Vreau să-mi revin mai repede. Doar nu o să alăptez zece ani!”, a mai spus Sânziana.
Dacă tot s-a mărit familia cu venirea pe lume a micuței Antonia, Sânziana Buruiană a decis să-și ia familia și să se mute în vila părinților săi de la Snagov, acolo unde fetițele au loc berchet pentru joacă.
„Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem și filmările pentru show-ul și ne trebuie loc mai mult”, a declarat Sânziana, pentru Click!