Sânziana Buruiană împreună cu soțul și fetitele ei s-au mutat din România.

Sânziana Buruiană a luat o decizie neașteptată care a șocat pe toată lumea. Blondina a părăsit România și s-a mutat împreună cu familia ei în Budepesta. Vedeta a făcut mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars despre plecarea sa din țară.

Sânziana Buruiană a luat o decizie neașteptată care a șocat pe toată lumea. Blondina a părăsit România și s-a mutat împreună cu familia ei în Budepesta.

Vedeta a făcut mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars. Se pare că restricțiile mult mai relaxate din Ungaria o bucură enorm pe Sânziana Buruiană.

De asemenea, blondina a mărturisit că s-a stabilit în Budapesta, unde prezintă emisiuni de tip teleshopping.

,,Sunt la Budapesta. Aici este liniște, restricțiile sunt mult mai puține decât la noi. Poți sa mergi în mall fără certificat verde, în spatiile de joacă, la fel, ceea ce mă bucură, ca am libertate.

Aici prezint emisiuni de teleshopping și vreau să îi mulțumesc producătoarei de la Mămici de pitici, cu lipici, pentru că un an de zile am fost zilnic pe micul ecran, prin lucrurile frumoase pe care le făceam alături de fetitele mele.

Datorita acestui proiect frumos, acum am prins un cotrcat foarte bun aici. Este exact ceea ce îmi place sa fac”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.