Sânziana Buruiană alăptează de peste șase ani și jumătate, fără întrerupere. Vedeta vrea să intre în Cartea Recordurilor

Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor cu o activitate mai puțin obișnuită. Blonda nu și-a pierdut simțul umorului și a mărturisit că-și dorește să atingă recordul mondial la alăptare îndelungată.

Sânziana Buruiană alăptează de peste șase ani și jumătate
Vedeta și-a surprins urmăritoii de pe Instagram atunci când le-a mărturisit că încă își alăpta fetiția. La vremea respectivă cea mică avea 5 anișori. Aparent și în prezent (de peste șase ani și jumătate ), Sânziana Buruiană își alăptează micuța fără oprire. Vedeta a ajuns deja la cel de-al doilea copil, tot fetiță.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat aceasta într-o emisiune TV, conform „spynews.ro”

Sânziana Buruiană a dat informații și despre posibilitatea de a avea un al treilea copil:

„Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru „Antena Stars”

„Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, a afirmat și Nicoale Zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană, potrivit aceleași surse.

Cine sunt nașii fetițelor
”Nașii sunt niște prieteni apropiați, nu sunt vedete. Soțul meu spune că e cel mai bine să ai nași niște oameni apropiați de sufletul nostru”, a explicat ea pentru aceeași sursă.